Proslava uspješnje 2018. godine

Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” je za svoje poslovne partnere i prijatelje organizovala svečanu večeru u ,,Kalamper Hotel & SPA”, kako bi zajedno proslavili još jednu uspješnu poslovnu godinu.

Večeri su prisustvovali gosti iz svih sektora privrede, lokalne i državne uprave, kao i drugi.

Elvir Kalamperović je pozdravio goste i prenio utiske o uspješnoj 2018-toj godini, kao i prezentovao planirane projekte za 2019. godinu. Zahvalivši se svim prisutnima na dobroj i uspješnoj saradnji i poželio mnogo uspjeha i poslovnih projekata u budućem periodu.
Kompanija ,,Kalamper” je prepoznata kao društveno odgovorna, te je u prošloj godini donirala oko 48.000 eura. Jedna od najvažnijih donacija je izgradnja kuće Mašanovića u Crmnici, u saradnji sa ostalim privrednicima grada Bara, gdje je kompanija Kalamper bila pokretač i najveći doantor. Podrška KK Mornar, organizacija manifestacije Dani Mrkojevića, razne donaciej kroz Udruženje privrednika Bara, kao i Rotary cluba Bara.

,,Kalamper D.O.O.” kao glavni adut i ključ svog uspjeha navodi slogu, istrajnost i jednoglasnost prilikom odlučivanja i rada kako unutar porodice koja je temelj svega, a tako i unutar organizacijske šeme firme. Jedan od najznačajnijih faktora za uspjeh preduzeća su zaposleni, kojih je osnivanjem firme bilo dvoje, a sada ta cifra dolazi do 166 tokom čitave godine. Taj broj se u periodima sezone povećava i ima tendenciju rasta svake naredne godine.

Planirane su brojne investicije u narednom periodu: izgradnja stambenog objekta na Velikom pijesku, površine 4 000 m2, kao i završetak investicionog kupališta u vrijednosti od 280 000 eura, na lokaciji između ,,Apartmana Kalamper” i hotela “Ruža vjetrova”.
Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” se bazira na odgovornom upravljanju, kao i održivom razvoju. ,,Nosioci smo brojnih sertifikata i priznanja čime podižemo svijest društveno odgovornog poslovanja i pokazujemo konstantnu težnju ka unapređivanju naše ponude i usluge“, kako je najavio Kalamperović u svom obraćanju gostima.
Očekivani promet do kraja 2018. godine iznosi 20 miliona eura, što podrazumijeva preko 3,5 miliona eura obračunatog PDV-a.

Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” se može pohvaliti činjenicom da se od 2013. godine nalazi na “bijeloj listi” velikih poreskih obveznika. Takođe se našla u publikaciji 100 najvećih firmi u Crnoj Gori.

Kompanija sa povjerenjem