Novogodišnja proslava kompanije Kalamper d.o.o.

Kompanija Kalamper D.o.o. je 27.12.2018. godine, za svoje zapošljene organizovala sad avec tradicionalnu proslavu u restoranu Kalamper u Dobroj vodi,  kako bi zajednički proslavili još jednu uspješnu poslovnu godinu.

Večeri su prisustvovali zapošljeni iz svih sektora I djelatnosti firme, kao I sezonski radnici.

Jedan od najznačajnijih faktora za uspjeh preduzeća su zaposleni, kojih je osnivanjem firme bilo dvoje a sada ta cifra dolazi do 166 zaposlenih tokom cijele godine. Taj broj se u periodima sezone povećava i ima tendeciju rasta svake naredne godine.

Proslavi su prisustvovali zaposleni iz mendžementa I uprave kompanije, Turističkog kompleksa Kalamper  na Velikom pijesku, sa benzinskih stanica u Baru, Ulcinju I Virpazaru, zapošljeni na građevini, u prodaji nekretnina ,restorana Kalamper kao I drugih djelatnosti.

Vlasnik Emin Kalamperović se zahvalio svim prisutnima na posvećenosti I lojalnosti, čime se jača timski duh I ostvaruju bolji poslovni rezultati. Istaknut je značaj složnosti u radu, poštovanja pravila poslovanja I discipline, kao I ozbiljan pristup radnim zadacima.

Takođe, zahvalili su se svima što su došli da proslavimo ovogodišnje poslovne rezultate I predočeni su novi poslovni ciljevi I investicije koje otvaraju mogućnosti za kreiranjem dodatnih radnih mjesta u 2019 godini

“Čast nam je I zadovoljstvo što se možemo pohvaliti ovako brojnim I kvalitetnim kolektivom”, rekao je najstariji vlasnik I jedan od začetnika firme, G-din Emin Kalamperović.

Goste su zabavljali muzičari Dino I Džaja Beharović, koji svojom energijom I iskustvom garantuju dobar provod.

Kompanija sa povjerenjem