30 godina sa vama

DOO "KALAMPER" preduzeće je osnovano 23. 02.1992. godine. Njegov osnivač i vlasnik je Emin Kalamperović iz Bara. Početkom poslovanja preduzeće se bavilo trgovinom, prevozom roba i usluga. Krajem 2000. god preusmjerava se na još jednu granu poslovanja, počinje sa radom gradjevinsko preduzeće koje vremenom postiže velike uspjehe u poslovanju izgradnjom mnogobrojnih objekata niksogradnje I vioskogradnje.

Kompanija KALAMPER je pored izvodjenja gradjevinsko zanatskih radova specijalizovana i za izgradnju benzinskih stanica. Prije pet godina, otvorena je i benzinska stanica, Kalamper Petrol koja se nalazi u Virpazaru. Ovo je jedna od najmodernijih benzinskih pumpi na teritoriji Crne Gore, koja je sagrađena po najvišim standardima gradnje za SEVESO postrojenja i opremljena je najnovijom tehnologijom za skladištenje, natakanje i prodaju goriva.

Veoma smo ponosni na naš tim kompanije KALAMPER koji do sada broji i 200 zaposlenih. Naši zaposleni su naša najbitnija vrijednost preduzeća. Podstičemo međusobno poštovanje i različitost kroz koje gradimo odlične odnose, na šta smo naročito ponosni.

Mnogo nam znače angažovani, predani i inovativni pojedinci koji znaju da pronađu rešenja koja nadmašuju postojeća.

Kompanija sa povjerenjem