Kompanija

30.godina sa Vama...

...povjerenje velikog broja zadovoljnih klijenata.

DOO "KALAMPER" je privatno preduzeće koje se vrlo uspješno bavi: turizmom I ugostiteljstvom, prodajom naftnih derivata, gradjevinarstvom i prodajom nekretnina..Postali smo prepoznatljivi kao ozbiljna i konkurentna kompanija na pomenutim poljima, čime smo stekli povjerenje velikog broja klijenata, kako direktnih kupaca tako i preduzeća u Baru a i dalje.

Preduzeće je osnovano 23.02.1992. godine njegov osnivač i vlasnik je Emin Kalamperović iz Bara.Početkom poslovanja preduzeće se bavilo trgovinom, prevozom roba i usluga te imalo 2 zaposljenih dok danas ima u prosjeku 200 zaposljenih.

Krajem 2000.god preusmjerava se na još jednu granu poslovanja, počinje sa radom gradjevinsko preduzeće koje vremenom postiže velike uspjehe u poslovanju izgradnjom mnogobrojnih objekata niksogradnje I vioskogradnje .

Sezone 2007. god počinje da se bavi ugostiteljstvom I turizmom na ozbiljnijem nivou ,te iste godine pocinje sa radom  kupalište "Kalamper beach" koje se nalazi na plaži Veliki Pijesak, a 2008 su otvoreni luksuzni Apartmani Kalamper koji se nalaze na samoj obali plaže Veliki Pijesak.

Iste godine kompanija počinje sa realizacijom jednog od najvećih građevinskih projekata na teritoriji opštine Bar a i šire. Počinje sa izgradnjom  kompleksa VISTA, koji je skup ekskluzivnih vila i stanova, a sve to smješteno na jednom od najljepših djelova Crnogorske obale.

2011. godine kompanija proširuje svoju djelatnost u još jednom segmentu. Otvara benzinsku pumpu "Kalamper Petrol" i u veoma kratkom roku postaje lider u prodaji naftnih derivata na teritoriji opštine Bar. U sklopu benzinske, otvoren je i moderan Caffe Bar, Shop kao i Auto perionica. Nakon otvaranja Benzinske stanice u Baru siri svoj lanac te u narednih 5 godina otvara jos dvije moderne BS u ULCINJU I Virpazaru.

U aprilu 2017. kompanija proširuje svoje kapacitete na polju turističe ponude. Otvara jedan od najmodernijih hotela na crnogorsko primorju, Kalamper Hotel i Spa. Hotel je kategorizovan sa 4+ zvjezdice i nosioc je raznih znacajnih certiikata za kvalitet.

 

MISIJA I VIZIJA

Održavanjem visokog nivoa kvaliteta gradimo povjerenje a kontinuiranim usavršavanjem i primjenom novih naprednijih tehnoloških procesa unapređujemo kvalitet i bezbijednost proizvoda.

Kompanija sa povjerenjem