Nova benzinska pumpa

Kompanija “Kalamper” nastavlja sa širenjem svoje ponude i djelatnosti. Trenutno smo u fazi završnih radova na realizaciji projekta nove benzinske pumpe u mjestu Virpazar, na raskrsnice za tunel “Sozina”.

Pumpa će biti moderno uređena po svim standardima na polju prodaje naftnih derivata a u svom sastavu imaće i ostale prateće sadržaje.

Otvaranje pumpe je planirano za 10.maj ove godine.

 

Novo hotelsko kupalište

Kompanija “Kalamper” i ove godine nastavlja sa ulaganjima na polju poboljšanja kvaliteta turističke ponude kako Velikog pijeska tako i opštine Bar i čitave Crne Gpre.

U saradnji sa turističkim kompleksom “Ruža vjetrova”, počla je izgradnja uređenog hotelskog kupališta na plaži Veliki Pijesak. Za ovaj projekat kompanija je dobila sva potrebna odobrenja od strane JP “Morsko dobro” kao i Ministarstva turizma i održivog razvoja.

Kompanija planira da kupalište bude spremno do početka ove ljetnje sezone i time svim svojim gostima pruži dodatni sadržaj za uživanje tokom boravka u ovom prelijepom kompleksu.

25.godina kompanije Kalamper

Kompanija Kalamper d.o.o. je na svečanoj sjednici Koordinacionog odbora za kvalitet u Privrednoj komori Crne Gore, povodom obilježavanja Svjetskog dana kvaliteta, održanoj 9. novembra 2017. godine, predstavila 25 godina uspješnog rada, s posebnim osvrtom na značaj upravljanja kvalitetom usluga i proizvoda, kao i stalne edukacije kadrova.

saznaj više

Sponzori Međunarodne konferencije u Budvi

Kompanija Kalamper d.o.o. je u sklopu svoje misije da postane preduzeće prepoznatljivo po odgovornosti koja se odnosi na kvalitet, zaštitu životne sredine i na zdravlje i bezbjednost na radnom mjestu, bila jedan od sponzora Međunarodne konferencije za regionalnu saradnju u oblasti zaštite i zdravlja na radu, pod nazivom: „Gradimo zaštitu i zdravlje na radu za XXI vijek “, održanoj od 26.-28.oktobra 2017. godine,u Budvi.

saznaj više

Otvoren Kalamper Hotel & Spa

“Kalamper Hotel Spa” je dio turističkog kompleksa uspješne barske kompanije “Kalamper”, koja je objekat izgradila uz podršku Investiciono-razvojnog fonda i kreditno zaduženje po najpovoljnijim uslovima, kao firma koja je od početka na “bijeloj listi” poreskih obveznika. U izgradnju hotela uloženo je 3.000 000€.