25.godina sa Vama...

...povjerenje velikog broja zadovoljnih klijenata.

DOO "KALAMPER" je privatno preduzeće koje se vrlo uspješno bavi : ugostiteljstvom, prodajom naftnih derivata, turizmon, prodajom nekretnina, gradjevinarstvom i prevozom roba.Postali smo prepoznatljivi kao ozbiljna i konkurentna kompanija na pomenutim poljima, čime smo stekli povjerenje velikog broja klijenata, kako direktnih kupaca tako i preduzeća u Baru a i dalje.

Preduzeće je osnovano 23.02.1992. godine njegov osnivač i vlasnik je Emin Kalamperović iz Bara.Početkom poslovanja preduzeće se bavilo trgovinom, prevozom roba i usluga. Krajem 2000.god preusmjerava se na još jednu granu poslovanja, počinje sa radom gradjevinsko preduzeće koje vremenom postiže velike uspjehe u poslovanju.

Sezone 2007god počinje sa radom kupalište "Kalamper beach" koje se nalazi na plaži Veliki Pijesak, a 2008 su otvoreni luksuzni Apartmani Kalamper koji se nalaze na samoj obali plaže Veliki Pijesak. Iste godine kompanija počinje sa realizacijom jednog od najvećih građevinskih projekata na teritoriji opštine Bar a i šire. Počinje sa izgradnjom veleletnog kompleksa VISTA, koji je skup ekskluzivnih vila i stanova, a sve to smješteno na jednom od najljepših djelova Crnogorske obale.

2011. godine kompanija proširuje svoju djelatnos u još jednom segmentu. Otvara benzinsku pumpu "Kalamper Petrol" i u veoma kratkom roku postaje lider u prodaji naftnih derivata na teritoriji opštine Bar. U sklopu benzinske, otvoren je i moderan Caffe Bar, Shop kao i Auto perionica.

U aprilu 2017. kompanija proširuje svoje kapacitete na polju turističe ponude. Otvara jedan od najmodernijih hotela na crnogorsko primorju, Kalamper Hotel i Spa. Hotel je kategorizovan sa 4+zvjezdice i nosioc je EcoLabel sertifikata.

 

Kompanija sa povjerenjem

"Zadovoljstvo kupaca i klijenata, kvalitet proizvoda i usluga primarni su interes KALAMPER kompanije. Trudimo se da budemo najbolji u onome sto radimo i to je ono sto cini osnovne principe nase poslovne politike. Nas cilj je da, nasi objekti i proizvodi kao i nase usluge budu prepoznati po svom kvalitetu od strane nasih kupaca."

— Kalamper DOO, Menadžment tim

MISIJA I VIZIJA

Održavanjem visokog nivoa kvaliteta gradimo povjerenje a kontinuiranim usavršavanjem i primjenom novih naprednijih tehnoloških procesa unapređujemo kvalitet i bezbijednost proizvoda.